Constanța ar putea avea un stadion de 18.000 de locuri

O prima întâlnire de lucru care vizează o investiție majoră a municipalității în orașul Constanța, s-a desfășurat astăzi, în Sala Ovală a Palatului Administrativ.

Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, împreună cu primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, conducerea Clubului Farul Constanța reprezentată de Gheorghe Hagi și Gică Popescu, au adus propuneri de îmbunătățire a proiectului Complexului Sportiv Constanța.

Acesta prevede construirea unei arene de fotbal cu o capacitate de 18.000 de locuri, conform cerințelor UEFA, dar și arene de tenis și anexe, piste de atletism și un centru sportiv pentru recuperare, refacere și cantonament.

De asemenea, proiectul mai prevede construirea de amenajări exterioare și o promenadă de tip agora, spun reprezentanții CJC. (Agora era o piață publică a orașelor grecești antice.)

„Este un proiect vital pentru un oraș de calibrul Constanței. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană și, de ce nu, să devină parte din viața orașului nostru. De asemenea, acest complex, va putea asigura necesarul orașului de a organiza evenimente sportive și culturale de anvergură. Susțin acest demers al municipalității constănțene și vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern și la standarde cât mai înalte” – Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Constanța ar putea avea un stadion de 18.000 de locuri

  1. Cluj, Craiova au stadioane de 30.000. la noi se mai suplimentează cu 3.000 de locuri …..se vede că nu sunteți în stare de nimic . Zero proiecte serioase . Aleea vedetelor și alte prosteli… Panaramelor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CFR Călători asigură legături directe cu staţiunile de la Marea Neagră până pe 15 septembrie

joi aug. 26 , 2021
CFR Călători asigură legături directe cu staţiunile de la Marea Neagră până pe 15 septembrie, deşi programul estival Trenurile Soarelui 2021 se încheie pe 5/6 septembrie, a anunţat joi compania. „Pentru ca pasagerii să se poată bucura din plin de ultimele zile călduroase, deşi programul estival Trenurile Soarelui 2021 se […]

V-ar putea interesa și: