Constanța are o nouă trecere de pietoni

Strada Nicolae Iorga
Strada Nicolae Iorga

Echipele Confort Urban au finalizat miercuri lucrările de amenajare a trecerii de pietoni situate la intersecția străzii Nicolae Iorga cu strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, o zonă cu risc crescut de accidente rutiere.  

Strada are sens unic și duce spre Spitalul Județean Constanța.

Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc în zonă, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, pentru a crește gradul de siguranță a participanților la trafic.  

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu atenție şi să respecte semnificaţia noilor indicatoare rutiere instalate în zonă.  

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ministerul Afacerilor Externe recomandă „cu insistență” românilor care se află în Federația Rusă să plece de acolo cât mai curând

Wed Sep 28 , 2022
Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte şi reiterează cu insistenţă recomandările adresate cetăţenilor români încă din luna februarie de a evita călătoriile neesenţiale în Federaţia Rusă, iar celor care se află temporar în această ţară să ia în considerare părăsirea teritoriului Federaţiei Ruse cât mai curând, anunţă ministerul într-un comunicat oficial. Și […]