Constanța are plan de calitate a aerului. Garda de Mediu verifică implementarea sa

Comisarii Gărzi Naționale de Mediu, Comisariatul Județean Constanța au finalizat controlul planificat tematic la Primăria Municipiului Constanta privind Planul de calitate a aerului.

Anul trecut, Garda Nationala de Mediu a sanctionat UAT Constanta pentru lipsa Planului de calitate a aerului in Municipiul Constanta.

La controlul din acest an s-a constatat ca Planul de calitate a aerului a fost elaborat, avizat de APM Constanta si ANPM si aprobat de CL Constanta, conform procedurii.

Planul de calitate a aerului in Municipiul Constanta este valabil pe perioada 2021-2025 si cuprinde masuri pentru reducerea poluarii cu dioxid de azot si oxizi de azot.

Masurile stabilite sunt in curs de realizare si se verifica la termenele scadente.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ANI verifică doi funcționari din Constanța care ar avea o avere nejustificată de peste 1,5 milioane lei

Thu Feb 17 , 2022
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cuantum total de 1.857.276,76 Lei în cazul a trei persoane. Două dintre ele sunt din Constanța. MANEA DANIEL,  Director executiv al Direcției Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Orașului Eforie, Jud. Constanța […]