Constanța are plan de calitate a aerului. Garda de Mediu verifică implementarea sa

Comisarii Gărzi Naționale de Mediu, Comisariatul Județean Constanța au finalizat controlul planificat tematic la Primăria Municipiului Constanta privind Planul de calitate a aerului.

Anul trecut, Garda Nationala de Mediu a sanctionat UAT Constanta pentru lipsa Planului de calitate a aerului in Municipiul Constanta.

La controlul din acest an s-a constatat ca Planul de calitate a aerului a fost elaborat, avizat de APM Constanta si ANPM si aprobat de CL Constanta, conform procedurii.

Planul de calitate a aerului in Municipiul Constanta este valabil pe perioada 2021-2025 si cuprinde masuri pentru reducerea poluarii cu dioxid de azot si oxizi de azot.

Masurile stabilite sunt in curs de realizare si se verifica la termenele scadente.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANI verifică doi funcționari din Constanța care ar avea o avere nejustificată de peste 1,5 milioane lei

joi feb. 17 , 2022
Agenția Națională de Integritate a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cuantum total de 1.857.276,76 Lei în cazul a trei persoane. Două dintre ele sunt din Constanța. MANEA DANIEL,  Director executiv al Direcției Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Orașului Eforie, Jud. Constanța […]

V-ar putea interesa și: