„Constanța Arhitectură Veche” – expoziție de pictură semnată de Viorel Ungureanu

Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada” prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, vă invită la expoziția de pictură „Constanța Arhitectură Veche”, semnată de artistul Viorel Ungureanu. Expoziția are loc în perioada 16-22.05.2022, și are ca scop marcarea Zilei Constanței.

Evenimentul vine în întâmpinarea constănțenilor cu imagini reprezentative ale orașului nostru, peisaje si clădiri istorice din Centrul Vechi, lucrări în acuarelă si pictură în ulei. Diversitatea culturală din Constanța a avut o influență majoră asupra arhitecturii clădirilor din zona peninsulară, în perioada în care au fost construite, aceste aspecte fiind surprinse în lucrările artistului Viorel Ungureanu, angajat al Universității „Ovidius” Constanta, în cadrul Facultații de Arte.

Expoziția poate fi văzută în spațiul expozițional al Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, din B-dul Ferdinand nr.56, conform următorului program: luni-joi 10:00-18:00, vineri-duminică 10:00-20:00.

Evenimentul este dedicat orașului Constanța, iar accesul se va face gratuit.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vreți să fiți rezerviști voluntari în Armata Română? De azi se depun dosare

Mon May 16 , 2022
Ministerul Apărării Naționale organizează o nouă campanie de recrutare și selecție pentru cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar în Armata României. Dosarele se pot depune începând de astăzi, 16 mai, până pe 10 iunie. În această etapă sunt disponibile 871 de locuri […]