Constanța. Coșurile de gunoi stradal se înlocuiesc, gunoiul aruncat la întâmplare se ridică

actiuni salubrizareServiciul Igienă Publică din cadrul Primăriei municipiului Constanța a executat, astăzi 07.06.2017, lucrări de:

– Montare, reparații și înlocuire coșuri de gunoi stradale;

– Ridicare deșeuri aruncate neorganizat;

– Dezinfecție și dezinsecție a platformelor de colectare deșeuri menajere: zona Casa de Cultură, Inel I, Inel II și zona centrală, stațiunea Mamaia.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO. Seawolves Bike Fest - 10 ani de motorock pe litoral. Programul complet al festivalului

joi iun. 8 , 2017
Peste 5.000 de participanţi vor veni la finalul acestei săptămâni la Mamaia pentru a participa la a zecea ediţie a celui mai mare festival motorock din România – Seawolves Bike Fest 10. Cele mai tari motociclete, cele mai faine concerte rock, bere în valuri, fete frumoase şi atmosferă incitantă la […]
seawolfes

V-ar putea interesa și: