Constanța de Ziua Mondială a Sănătății: spitale nu, diplome da

De Ziua Mondială a Sănătății, elevii din Constanța au primit diplome

De Ziua Mondială a Sănătății, Spitalul de Boli Infecțioase (SCBI) Constanța e tot închis. Pentru cel județean, ne rugăm să nu vină un cutremur.

Orașe precum Cluj au început demersurile pentru construirea unui spital regional.

La noi, Primăria Constanța a oferit, printr-o direcție condusă chiar de președintele Consiliului de Adminsitrație al SCBI, diplome copiilor de liceu după ce le explică, în câteva minute, ce important este să mănânci sănătos.

„Nu trebuie să uităm că alimentația copilului de azi reprezintă sănătatea adultului de mâine.”, spune primăria. „Activitățile, înscrise în proiectul ACUM PENTRU SĂNĂTATE, derulat de DGAS împreună cu ISJ Constanța, se desfășoară într-o manieră extrem de atractivă pentru copii: materiale video, prezentări interactive, desene sau concursuri la care participă cu toții. Bineînțeles, că toți participanții primesc la final diplome.”, a completat instituția.

Să nu uităm că în octombrie anul trecut, primarul V. Chițac ne spune pe șleau:

„Vaccinați-vă cu toții pentru a nu ajunge în astfel de situatii.”

Are dreptate primăria să fie atât de grijulie. Dacă adultul se îmbolnăvește, unde se duce?

Noi să fim sănătoși, că de domeniul acesta pare să nu se ocupe nimeni în mod serios.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța caută recenzori pentru colectarea datelor în teren

Thu Apr 7 , 2022
Primăria Municipiului Constanța încheie contracte de prestări servicii pentru recenzorii care vor realiza colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor din municipiul Constanța. Perioada de contractare a serviciilor: Participarea la instruirea organizată de UJIR la o dată comunicată ulterior; Colectarea datelor în teren: – recenzarea prin efectuare interviu de către recenzor, […]
constanta