Constanța nu are apă azi. Lucrările de modernizare ale RAJA decurg conform planului FOTO

Lucrările de modernizare de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța decurg conform planului. Atât echipele constructorului cât și cele ale RAJA S.A. au lucrat non stop în toate cele 14 puncte de lucru pentru înlocuirea și cuplarea conductelor noi, dar și pentru montarea a 9 vane și a 4 debitmetre.

Patru dintre dintre lucrări sunt executate cu finanțare europeană prin Programul Operațional Infrastructură Mare, program ce  prevede investiții în Municipiul Constanța de peste 100 milioane de euro în infrastructura de apă și de canalizare.

Amintim încă  o dată consumatorilor afectați de aceste lucrări că, având în vedere lungimea instalațiilor, a diametrului acestora și a debitului de apă, reluarea furnizării apei potabile se va realiza gradual în fiecare sector afectat.

În acest articol puteți vedea serie de fotografii și înregistrări din timpul lucrărilor executate în cursul nopții trecute, dar și în această dimineață.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Chițac, nemulțumit că pentru proiectele sportive finanțate de primărie se cereau documente justificative

mie sept. 21 , 2022
Primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat, miercuri, că am decis înființarea Clubului Sportiv Municipal Constanța când a văzut „câți bani sub formă de granturi se scurgeau din buget pentru finanțarea unor echipe sportive”. „Bani, timp pentru evaluarea proiectelor și hârtii justificative, totul într-un proces complicat, costisitor și fără beneficii pentru […]
Vergil Chițac: „Conceptul de gratuitate în Constanța, din păcate, a intrat prea mult în mentalul colectiv”

V-ar putea interesa și: