Constanța nu are nevoie de război pentru ca trotuarele să fie impracticabile. Sunt de ajuns Mazăre, Făgădău și Chițac

4

Unele trotuare din Constanța arată mai rău ca cele distruse de un război. Nu a fost nevoie însă de o armată cotropitoare ca să ajungă așa, ci de trei primari, Radu Mazăre, Decebal Făgădău și Vergil Chițac.

Pe niciunul nu l-a interesat ca trotuarele să poată fi folosite de pietoni și nu a investit în acest sens, deși sumele sunt modice raportate la bugetul municipiului. S-au aruncat banii pe atâtea prostii și/sau lucruri mai puțin importante încât pare aproape incredibil că nu s-au reabilitat trotuarele. Cel mai recent exemplu: Primăria Constanța vrea să cumpere trandafiri, arbuști și gard viu de 98 milioane lei.

Și nu vorbim de cartierele noi ale orașului, ci de străzi care există de zeci de ani, cum ar fi Baba Novac.

Vă reamintim, primarul Chițac spune că dorește să folosim mai mult mersul pe jos sau transportul în comun în detrimentul mașinii. Cum să mergi însă pe joc pe trotuarele acestea? Nu e logic faptul că oamenii vor folosi mașinile, mai ales că străzile sunt asfaltate?

Credeți că primarul Constanței, care locuiește în Eforie, a mers vreodată pe jos pe aceste trotuare? Eventual împingând și un căruț cu un copil sau cărând niște sacoși cu cumpărături.

Câteva imagini – foarte puține – surprinse în zonele Baba Novac – Inel II – Compozitorilor mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Constanța nu are nevoie de război pentru ca trotuarele să fie impracticabile. Sunt de ajuns Mazăre, Făgădău și Chițac

    1. Constanta a redevenit un sat cu iesire la mare.Multumita acestor fanarioti care au tot furat de dupa 90 incoace si pe care nu i-a judecat nimeni,pentru ca nu are cine.

  1. Lasa ca s-a belit cu asfaltatul . Daca se muncea salvarea aia n-ar fi cazut in groapa. De cate luni se sapa la Dacia? Care-i firma care sapa si astupa de asta iarna acolo? Dar de pe A. Vlaicu ?

  2. „Multumirile” sa le aduceti celor platiti sa protejeze societatea de jaful banului public ,adica Curtea de conturi si mai ales DNA locale ! Gasca Mazare -Constantinescu a cazut numai la interventia DNA Bucuresti ,oare de ce ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucian, tânărul dispărut în Marea Neagră, este căutat de 40 de zile

lun sept. 19 , 2022
Se împlinesc 40 de zile de când militarii de la ISU Constanța îl caută, aproape zilnic, pe Lucian, de când mama sa îl așteaptă acasă, cu speranța pe care numai o mamă o poate purta în inimă. „Atât timp cât vremea a permis, căutările nu au încetat.”, a declarat, azi, […]

V-ar putea interesa și: