Constanța, orașul asfaltat în campanii electorale. Unde sunt demisiile promise?

bd-tomis
Promisiunile de asfaltare a bulevardului Tomis nu au fost respectate

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, declara în luna martie că își va prezenta demisia dacă Bulevardul Tomis nu va fi finalizat până pe 1 iunie. Astăzi, 28 octombrie a.c., la șase luni distanță, bulevardul este din nou închis pentru reparații. De demisie nici vorbă.

„Constănţenii vor vedea două bulevarde Tomis: uitându-se spre zona Dacia, vor vedea vechiul Tomis, iar uitându-se spre Cazino, spre mare, vor vedea noul Bulevard Tomis sau nişte demisii. Ale colegilor mei, inclusiv a mea”, declara primarul interimar al Constanței în martie 2016.

După ce a eșuat cu primul termen, Decebal Făgădău a promis constănțenilor că bulevardul cu pricina va fi finalizat până la data de 1 septembrie. A înregistrat un nou eșec, a blocat circulația, a creat mulți nervi, iar de demisie nici vorbă. Acum, bulevardul Tomis este din nou închis pentru reparații. Coincidență sau nu, tot în apropierea campaniei electorale. Cu alte cuvinte, după aproape șase luni nu avem nici bulevard, nici demisie, dar avem acțiuni pentru campania electorală.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Astăzi, ”Ursul” lui Cehov la Teatrul de Stat din Constanța. Un spectacol despre care experții spun că va face carieră. VIDEO

sâm oct. 29 , 2016
Astăzi, de la ora 19.00, Teatrul de Stat Constanța vă invită la spectacolul ”Ursul”, în regia lui Felix Alexa. Îi puteți vedea, în acest spectacol bazat pe textul lui Cehov, pe Marius Bodochi, pe Dana Dumitrescu și pe Marius Adochiței. Nu vreau să vă vorbesc prea mult despre spectacol, vă […]

V-ar putea interesa și: