Constanța, orașul caselor de pariuri

Constanța, orașul caselor de pariuri

Constanța devine, pe zi ce trece, un oraș al caselor de pariuri și al jocurilor de noroc. În lipsa unei administrații care să încurajeze investitorii, magazinele cu diverse obiecte de activitate se închid și în locul lor apar astfel de afaceri.

Scriam, în iarna trecută, că o mică brutărie, care făcea produse de calitate, s-a închis. Avea sediul în zona Trocadero. În locul ei a apărut o sală de jocuri cu program non stop și „free bar” (deși, evident, nimic nu e gratis).

În intersecția de acolo erau cinci săli de jocuri și săli de pariuri acum câteva luni. Acum a mai apărut una.

Este vorba despre un Sport Bet, care a luat locul unui SRL care se ocupa de automatizări.

Afacerile acestor firme merg foarte bine, își permit să se extindă. Superbet, de pildă, deținut de firma Superbet Betting&Gaming SA, a avut în 2020 o cifră de afaceri de  309.926.534 lei și un profit de 8.045.943 lei. Așadar, cifra de afaceri a acestei companii a fost, în medie, de peste 849.000 de lei pe zi! Așa își permite să plătească vedete sau cvasi-vedete să le facă reclamă. Vorbim de Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu, Mihai Leu, Cătălin Moroșanu, Ana-Maria Brânză, Ilie Dumitrescu, Cătălin Moroşanu, Virgil Stănescu şi Vali Moraru. Oameni care probabil ar fi avut cu ce să trăiască și fără să promoveze astfel de afaceri. Firma este deținut în proporție de 99,98% de Superbet Holding SA, iar restul de SB CYPRUS INVESTMENTS 1 LIMITED. Acționar majoritar la Superbet Holding SA este tot SB CYPRUS INVETMENTS 1 LIMITED, cu sediul în Cipru.

Fortuna funcționează sub firma Bet Zone SA. În 2020, a avut o cifră de afaceri de 101.498.514 lei și un profit de 3.658.219 lei. 99,02 din acțiuni aparțin FORTUNA BET HOLDING SRL, companie care a raportat în 2020 o cifră de afaceri de zero lei și pierderi de 8.502.560 lei. Acest SRL este deținut de FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP NV cu sediul în Olanda.

O altă sală, Las Vegas, funcționează pe firma Las Vegas Games & Fun S.R.L. În 2020 a avut o cifră de afaceri de 169.913.193 lei și un profit de 1.122.091 lei. Firma are ca acționar majoritat, ați ghicit, o compnie din Cipru: SB CYPRUS INVETMENTS 1 LIMITED. Adică firma care deține și Superbet.

Magnum și GSI Play sunt afaceri locale. Cea din urmă are sediul în satul Tariverde. A avut afeceri de 2.339.304 lei în 2020 și profit de 333.066 lei. Pentru prima nu există date disponibile la Minsterul Finanțelor.

La nivel național, potrivit Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, sunt licențiați 61 de operatori în domeniu.

În județul Constanța funcționează aproape 500 de săli de jocuri.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Constanța, orașul caselor de pariuri

  1. Felicitari pentru curajul de a ataca acest flagel. Dar in spatele acestor mizerii se afla parlamentarii ,lepadaturi ce nu au timp sa emita Legi care sa protejeze populatia ci numai buzunarele lor ! In cate tari europene puteti vedea asemenea desfrau …in niciuna .Au legi sanatoase si politicieni responsabili.Aceste sali de jocuri contribuie din plin la tembelizarea tineretului si asa tare studios .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vergil Chițac vrea o funcție de vicepreședinte în PNL

vin mai 27 , 2022
Conducerea PNL se reuneşte, vineri, într-o nouă şedinţă, la Consiliului Naţional, după Liga Aleşilor Locali de joi. Primarul Constanței, Vergil Chițac, candidează pentru o funcție de vicepreședinte. Consiliul Naţional va alege câteva funcţii importante de conducere, după congresul extraordinar în care Nicolae Ciucă a devenit preşedintele PNL.  După demisia lui […]
vergil-chitac-stefan-cel-mare

V-ar putea interesa și: