Constanța, orașul din România în care apartamentele se închiriază cel mai rapid

Site-ul specializat de intermedieri imobiliare storia.ro a realizat un top al orașelor în care proprietățile listat s-au vândut și s-au închiriat cel mai repede. La vânzare, pe primele locuri sunt București, Sibiu și Brașov, în timp ce la categoria închirierilor de proprietăți, Constanța, Craiova și Arad se află pe podium.

În topul orașelor în care apartamentele, casele și terenurile s-au vândut cel mai rapid comparativ cu media, locul întâi este ocupat de București, unde anunțurile au stat pe site cu 32% mai puțin timp decât media, ceea ce înseamnă că s-au tranzacționat foarte repede. Pe locul al doilea se află Sibiu (-13%), în timp ce Brașov (-11%), Iași (-10%) și Constanța (-8%) ocupă următoarele locuri în clasament. Totodată, orașele în care proprietățile s-au tranzacționat mai lent decât media, anunțurile fiind afișate mai mult timp pe platforma de imobiliare până la momentul vânzării sunt: Cluj-Napoca (+5%), Craiova (+6%), Timișoara (+13%), Oradea (+23%) și Arad – orașul în care tranzacțiile s-au finalizat cu 27% mai lent decât media. 

La capitolul apartamentelor, caselor și terenurilor de închiriat, cele mai rapide tranzacții s-au finalizat în Constanța, unde anunțurile imobiliare au necesitat un timp de afișare cu 25% mai mic până la momentul închirierii proprietăților. Pe locul al doilea se regăsește Craiova (-20%), apoi Arad (-16%), urmat de Oradea (-13%), Sibiu (-10%) și București (-9%). În același timp, orașele în care tranzacțiile de închiriere s-au finalizat mai lent decât media, adică orașele cu anunțuri care au fost afișate mai mult timp pe platformă, sunt următoarele: Timișoara (+14%), Cluj-Napoca (+14%), Brașov (+29%) și Iași (+36%). 

Mai multe știri despre imobiliare puteți citi AICI.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Va fi mai simplu să înmatriculăm sau să radiem un autovehicul

sâm sept. 30 , 2023
Proiectul de lege care prevede înmatricularea sau radierea unui autovehicul online a fost avizat pozitiv în cadrul Comisiei de Transport și Infrastructură din cadrul Camerei Deputaților, a anunțat deputatul PNL Marian Crușoveanu, membru al comisiei. „Prin această inițiativă, #PNL continuă politicile de digitalizare și debirocratizare a României, demers legislativ care […]

V-ar putea interesa și: