Constanța, orașul în care poți parca liniștit pe trotuar, chiar în dreptul trecerilor de pietoni

Constanța este orașul în care poți parca liniștit pe trotuar, chiar în dreptul trecerilor de pietoni. Poliția Locală nu poate face nimic.

Uitați-vă la mașina de mai sus. Strada Flămânda, în dreptul trecerii de pietoni din fața Școlii Gheorghe Țițeica din municipiul Constanța, unde învață peste 1.500 de copii. Dacia albă este abandonată de câteva luni, poate mai mult, acolo. Culmea, în dreptul mașinii există și un garaj.

Poliția Locală a fost sesizată. Răspunsul oficial: „Pentru că nu este parcată pe șosea, nu avem ce face. Vom încerca să vorbim cu proprietarul, măcar să o mute din dreptul trecerii de pietoni”.

Dacă nu dorește să o mute sau să o bage în garaj, nu i se va întâmpla nimic. Atenție, însă. Dacă pe trotuar sunt dale, nu aveți voie să parcați, așa spune o hotărâre de consiliu local. În cazul acesta, veți fi amendat. Exemplu aici: VIDEO Am stat de vorbă cu constănțenii nemulțumiți de pe strada Pandurului: „Primarul a promis că ne rezolvă problema, dar ne-a trimis Poliția Locală pe cap”

Apropo, dacă ați văzut o mașină parcată neregulamentar sau abandonată, puteți suna la Poliția Locală, la numărul 0241/484205. Cineva se va ocupa de caz, după ce îi veți da numele și prenumele dv.

Doar ca o comparație, ca să vedeți cum funcționează legea în alte țări, fără legătură cu acest caz, vă recomandăm articolul acesta: 18 români care au participat la un grătar, condamnați la închisoare. În Belgia, nu în România

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

4 comentarii

  • Gigi Malciu

    In Constanta nesimtirea este mare,Mazare-Fagadau au obisnuit populati sa faca ce vrea,iar ei se ocupau de propriile afaceri,astfel toata lumea era multumita.NU exitsa cultura ordinii si disciplinei.

  • Din cauza unor boi ca ăsta ne-am trezit cu stâlpii ăia plantați. Sunt șofer dar și pieton și ma enervez la culme cand găsesc cate o hardughie parcată pe toată lățimea trotuarului astfel încât să trebuiască să o ocolesc pe carosabil.

  • Bine ca au venit gardienii de la Poliția Locală si amiralul Chețac sa facă ordinea si disciplina in Constanța. Gardienii de mai sus isi făcuseră rețea informativă de turnători cand le era șef comisaru’ Dogaru( ex Ruterist, ex SIPI , actual BCCO). Ati vrut PNL , galbeni sunteti la față fraierilor.

  • Așa, se Prezintă Cazurile cât și situația.
    Aveți, ce Vati Propus și Dorit?.
    Există, o Zicală, Dormi, cum Te asterni, și altă Cauză, să Vă Spălați pe Cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.