Constanța Padel Open 2024 și-a premiat campionii

Circuitul Internațional Regional Prut Padel Tour a ajuns la finalul săptămânii trecute, în premieră, și pe litoral.

Padel Club Constanța, din Stațiunea Mamaia, și-a deschis larg porțile pentru jucători cu renume din padelul național, care au concurat inclusiv cu oaspeți de peste hotare.

Padeliști deja tradiționali din „Circuitul Profesionsit al României”, „Moldova Padel Tour” și „East European Padel Tour”, și-au făcut apelul de particopare la primul turneu organizat vreodată pe litoralul românesc, precum Horia Nedelcu, Lander Del Cura, Vlad Ștefănescu, Dușan Perez, Quix, Denis Emelianov, Alex Godo. Nu au lipsit de la eveniment și dintre cele mai bune jucătoare din România și Republica Moldova, cum sunt Renata Ursu, Elisa Săraru, Alina Alexandrescu, Sonia Duță, Bianca Ailincăi sau Nadia Costin.  

Rezultatele pe fiecare divizie în cadrul turneului de la Constanța:

PRO Masculin

 1. Horia Nedelcu / George Mega (ambii România)
 2. Bogdan Bortă (România) / Alex Go (Spania)
 3. Dusan Perez / Lander Del Cura (ambii Spania)

PRO Feminin

 1. Elisa Săraru / Bianca Ailincăi (ambele România)
 2. Renata Ursu (România) / Nadia Costin (R. Moldova)
 3. Ariana Fugulin (România) / Victoria Didenco (R. Moldova)

PRO Mixt

 1. Anamaria Bodescu / Horia Nedelcu (ambii România)
 2. Elisa Săraru (România) / Alex Godo (Spania)
 3. Renata Ursu / Ștefan Gabriel Dumitrașc (ambii România)

Masculin 2

 1. Andrei Studineanu / Bogdan Tulai (ambii România)
 2. Alvaro Jimenez Moreno / Rafael Calvo (ambii Spania)
 3. Dmitri Lebedev / Denis Emelianov (ambii R. Moldova)

Amatori Open

 1. Răzvan Radu / Devon Seaton (ambii România)
 2. Geaner Bactali / Ștefan Constantinescu (ambii România)
 3. Andrei Tocia / Ștefan Iuruc (ambii România)

Turneul a făcut parte din Categoria Gold a ”Circuitului Prut Padel Tour” și oferă campionilor de la fiecare divizie câte 300 de puncte în PPT Ranking, iar celorlalți participanți, în descreștere, din 10 în 10 puncte. Clasamentul PPT este important pentru a obține calificarea la turneul Masters Prut care se desfășoară în fiecare an în luna decembrie, pentru a desemna cei mai buni jucători ai sezonului.

Următorul turneu la Constanța va fi în perioada 24-25 august, tot în Prut Padel Tour, sub genericul PPT Marea Neagră Padel Open 2024. Până atunci, padeliștii din Prut Padel Tour se îndreaptă spre prima competiție de la Mărgineni, la turneul PPT Pro Padel Bacău Open 2024, care va avea loc în zilele de 6 și 7 iulie la Ciuntea Tennis Center.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alexandru Tomescu și vioara Stradivarius au încântat Constanța

mar iun. 25 , 2024
Eveniment de excepție în Constanța. Alexandru Tomescu a susținut primul concert din cadrul turneului Stradivarius 2004. Din vioara Stradivarius, suitele lui Bach au încântat spectatorii care au umplut până la refuz Biserica Sfântul Anton de Padova. „Constanța este un loc special pentru mine. Aici am debutat ca solist al orchestrei […]

V-ar putea interesa și: