Constanța se pregătește pentru ploi abundente

Constanța intră începând din această seară de la ora 21:00 sub incidența unui cod portocaliu de ploi abundente care se va menține până mâine la ora 10:00. Meteorologii constănțeni anunță că în acest interval vor fi ploi abundente ce vor depăși 50-70 l/mp.

În aceste condiții, echipele Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, Polaris M Holding, și ale RAJA S.A. s-au mobilizat pentru decolmatarea rigolelor de scurgere a apelor pluviale pentru a preveni formarea de acumulări de apă sau chiar refulări ale sistemului de preluare a apelor pluviale. O atenție sporită se acordă zonelor cu risc de inundații, unde au fost montați și saci cu nisip pentru a preveni inundarea locuințelor.

Totodată, echipele Primăriei Constanța vor monitoriza atent aceste zone din oraș și vor fi pregătite să intervină. De asemenea, dacă situația o va impune echipe de țapinari vor interveni eliberarea căilor de acces blocate de copaci sau crengi rupte.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polaris colectează deșeurile rezultate din construcții și demolări

Tue Oct 12 , 2021
Dacă desfășurați lucrări de construcții, reamenajări interioare, exterioare, reparații, demolări în propria locuința sau într-un spațiu cu altă destinație, Polaris vă pune la dispoziție bene de 2 mc și 17 mc, pentru colectarea temporară a deșeurilor. Deșeurile rezultate din construcții și demolări se colectează de Polaris contra cost, pe baza […]