Constanța și Brașov, primele orașe care implementează un concept numit „Oraș de bun-simț turistic”

cazinou constatna

Constanța și Brașov sunt primele orașe care implementează conceptul „Oraș de bun-simț turistic”, a anunțat Primăria Constanța.

În cadrul festivității de deschidere a Târgului de Turism al României, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, și Cristiana Predoiu, inițiatorul proiectului, au vorbit despre acțiunile care vor avea loc începând din această primăvară la Constanța, acțiuni menite să readucă în prim-plan Bunul-Simț Turistic, acel bun-simț specific nouă, românilor de pretutindeni.

„Dincolo de disputele politice, noi am creat prima axă de dezvoltare, Brașov – București – Constanța, sub coordonarea Băncii Mondiale. Ne dorim creșterea calității serviciilor din turism. Cu bun simț putem face multe lucruri frumoase și sunt convins că vom face treabă bună împreună”, a declarat Decebal Făgădău.

„Haideți să arătăm că se poate să fim altfel, să arătăm că ne pasă. Vă invităm pe toți să vă alăturați și să ducem la bun-sfârșit acest proiect. Este nevoie doar de bunăvoință și bun-simț. Atât. Simplu și la îndemâna tuturor.”, se arată în comunicatul de presă al primăriei.

„Avem o țară extraordinar de frumoasă pe care fiecare român trebuie să o cunoască și să o respecte la adevarata ei valoare. Așa cum am spus încă de la începutul acestei campanii, Bun-Simț Turistic se dorește o alianță de bun-simt între societatea civilă, artiști și vedete din România, instituțiile statului și companiile private care, împreună, transmit un mesaj coerent, apel la bun-simț și respect față de natură și obiectivele turistice din România. Împreună schimbăm mentalități și comportamente! Împreună redăm României strălucirea pe care o merită!”

Cristiana Predoiu, inițiator campanie Bun-Simț Turistic
Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • Bun simt ptr.turisti inseamna de ex.sa fie mai putine borduri si mai multe toalete publice (cel putin 27 cate erau in 1989) si nicidecum cele ”frumos ” mirositoare din ”cabine telefonice”….Bun simt mai inseamna si remedierea carosabilului din zona peninsulara (vechi de 1500 de ani ,zic unii),inseamna si demolarea ruinelor NOI din portul Tomis ,din Piata Ovidiu (langa Banca Nationala),etc. Bun simt mai inseamna si repararea teatrelor de vara din Mamaia si Constanta ,daca tot vreti sa vina si ceva trupe de cantareti faimosi .Cat despre Cazinou ,sa nu-l includeti in program ,se mai poate amana 20 -25 de ani .Sa fie clar NU societatea civila a dat dovada de lipsa de bun simt ,nu ei au distrus parcul Tabacarie ,nu ei au distrus parcurile si spatiile verzi din oras si Mamaaia

Leave a Reply

Your email address will not be published.