Constanța socială: 8,1 milioane lei tăiați de la Cazino și viitorul spital municipal, 12,9 milioane lei pentru subvenționarea gigacaloriei

Constanța socială: 8,1 milioane lei tăiați de la Cazino și viitorul spital municipal, 12,9 milioane lei pentru subvenționarea gigacaloriei
Primarul Vergil Chițac

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, PNL, le propune consilierilor locali, într-o ședință extraordinară care va avea loc online, pe 21 octombrie, o rectificarea bugetare prin care se taie aproape 8,1 milioane de lei de la Cazino și viitorul spital municipal.

Mai exact, se vor lua 5.800.000 de lei de la proiectul „Policlinica Municipală, specializarea cardiologie și oncologie Constanța – spital no”, dar și 2.300.000 de lei de la execuția lucrărilor aferente Cazinoului Constanța.

În total, lista obiectivelor de investiții pentru 2022 se diminuează cu 8.100.000 de lei.

În aceeași ședință, le propune consilierilor să fie de acord cu rectificarea bugetului local pe 2022, n sensul subvenționării gigacaloriei cu 12.900.000 lei cu bani din bugetul local.

Extras din proiectul de HCL

Pentru a trece, proiectele de mai sus trebuie să fie votate și de consilierii PSD sau USR.

V-ar putea interesa și:

Ionuț Rusu crede că liberalii au pus coada la prună. În cazul Cazinoului din Constanța, nu este chiar așa

Primarul Vergil Chițac este „îngândurat” din cauză că va trebui să întrețină Cazinoul Constanța


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Constanța socială: 8,1 milioane lei tăiați de la Cazino și viitorul spital municipal, 12,9 milioane lei pentru subvenționarea gigacaloriei

  1. Nemernicul acesta de ce nu a propus sa fie VERIFICATE toate proiectele de asa zisa „modernizare ” a strazilor si bulevardelor orasului ,bagate sub nasul lor chiar de catre cei care au castigat si licitatiile ? Miliarde de lei sunt aruncate efectiv pentru imbogatirea unora care se mai si apuca de demolarea cu ravna a strazilor si le lasa balta incepand altele si tot asa .De ce s-au pornit toate odata ,pentru a fi cheltuiti bani cu inceperea lucrarilor ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parlamentul Olandei a adoptat o rezoluție împotriva aderării României la spațiul Schengen din cauza „corupţiei persistente şi a problemelor persistente legate de crima organizată”

joi oct. 20 , 2022
Parlamentul olandez a votat, joi, o rezoluţie împotriva aderării României şi Bulgariei la spaţiul Schengen, în document făcându-se referire la „corupţia persistentă” şi „problemele persistente legate de crima organizată”. Parlamentarii solicită guvernului investigaţii suplimentare privind supravegherea frontierelor de către România şi Bulgaria. Parlamentarii reiterează ideea că Olanda a votat mulţi […]

V-ar putea interesa și: