Constanța va avea un nou parc, de două hectare. Și circa 200.000 de tei. FOTO

DSC_0561

Orașul Constanța va avea un nou parc, întins pe circa două hectare.

Anunțul a fost făcut astăzi de Felix Stroe, directorul general al SC RAJA SA. Noul parc va fi deschis la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu, într-un spațiu care aparține RAJA. De aici se extrage apă care alimentează municipiul și nu numai. Este o zonă de protecție sanitară, de aceea este nevoie de anumite investiții până când spațiul va fi deschis publicului.

”Parcul va fi deschis cel mai târziu în data de 15 iulie”, a precizat Felix Stroe.

Cu această ocazie, directorul RAJA, Felix Stroe, și primarul Constanței, Decebal Făgădău, au anunțat că în Constanța se vor planta circa 200.000 de tei și nu numai.
2 thoughts on “Constanța va avea un nou parc, de două hectare. Și circa 200.000 de tei. FOTO

  1. Cine ne poate spune cand incepe constructia spitalului regional in unitatea militara dezafectata din cartier Viile noi? Sau daca e vreun proiect mare pentru acea zona (intre Km 5 si Cumpana)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Avarie RAJA. Fără apă în Satul de Vacanță din Constanța

Fri Jun 17 , 2016
Pentru remedirea unei avarii la conducta de 600 mm din incinta Pavilionului Expozitional, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 17 iunie 2016, in intervalul 11,30 – 20,00. Sunt afectati consumatorii din Satul de Vacanta, iar abonatii din cartierul Faleza Nord vor avea apa cu […]

V-ar putea interesa și: