Constanța va avea un nou teatru pentru copii

Vestea că sunt făcuți deja pași importanți pentru realizarea noului teatru de copii, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, este îmbucurătoare pentru mulți părinți. Realizarea acestui proiect va însemna multe spectacole care îi vor bucura pe copii. Actuala sală în care își desfășura Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ activitatea nu mai corespundea cerințelor artistice ale prezentului, subliniază Marian Crușoveanu, deputat PNL.

„În anul 2018, când acest proiect a fost depus de către Stelian Gima, actualul vice-președinte al Consiliului Județean Constanța, l-am susținut, alături de colegii din PNL. Personal, cunoșteam destul de bine interesul publicului pentru spectacole de copii. Îmi aduc aminte că atunci când mergeam duminicile la spectacol cu fetița mea, cumpăram adesea bilet și pentru spectacolul următor, pentru a fi siguri că îl putem vedea.”, a dezvăluit acesta.

Această construcție, care va prinde contur în incinta Delfinariului din Constanța, va diversifica agenda culturală, nu doar în timpul anului, ci și în timpul sezonului estival.

„Pentru faptul că, din 2018, Stelian Gima s-a luptat pentru acest proiect, iar astăzi începe să prindă contur, nu pot decât să îl felicit pentru tot efortul, interesul și perseverența în realizarea acestui obiectiv de care se vor bucura nu doar artiștii, dar și multe generații.”, a mai spus Marian Crușoveanu.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident rutier în apropiere de aeroportul Mihail Kogălniceanu

vin dec. 10 , 2021
COMPLETARE ora 16.28. Din păcate, unul dintre șoferi a murit. Detalii AICI. Un accident rutier a avut loc, vineri după-amiază, în apropiere de aeroportul Mihail Kogălniceanu, între două autoturisme. Una din persoane din mașini a rămas încarcerată. A fost nevoie de o echipă specializată a ISU Dobrogea pentru a o […]
accident

V-ar putea interesa și: