Constanța va răsuna pe muzică rock! Cristi Minculescu și IRIS – ultimele bilete

cp constanta

În mai puțin de o lună, pe 12 octombrie, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor va răsuna pe muzică rock, într-un concert extraordinar susținut de Cristi Minculescu și IRIS.

Naționala de rock a României se reunește și invită fanii constănțeni să cânte împreună cu ei și să-și amintească de cele mai cunoscute versuri din istoria muzicii românești.

Concertul face parte din turneul național “Cristi Minculescu și IRIS – Din nou împreună”, care se va desfășura în 14 orașe din România și la Chișinău.

Sigur ai amintiri pe muzica lor, așa că te așteptăm să simți iarăși emoție atunci când celebrul “Bună seara prieteni” se va reauzi în orașul tău.

Biletele se găsesc atât la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta dar şi online pe www.iabilet.ro.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

RENAULT KADJAR, NOUL crossover din trafic. Poftiți la test-drive!

Fri Sep 18 , 2015
Încurajat de succesul înregistrat de Captur pe piața internațională, poziționat ca lider de vânzări în segmentul B în Europa la finalul anului 2014, cu peste 178 000 de unități vândute,  Renault confirmă odată cu lansarea noului Kadjar, o dinamică puternică a planului de produs, dar şi viziunea asupra modelelor crossover. […]