În Constanța se încearcă doborârea unui record mondial: cel mai mare semn uman al păcii

cel mai mare semn uman al păcii

În Constanța se încearcă doborârea unui record mondial: cel mai mare semn al păcii uman.

Evenimentul este organizat de JCI Constanta în colaborare cu Comunitatea Elena Elpis Constanta și Primăria Constanța și va avea loc pe 21 septembrie, începând cu ora 15:00, pe plaja Modern.

Încercarea va fi omologată de Guinness World Records.

Ziua este în special aleasă pentru că în această dată se sărbătorește „Ziua Internațională a Păcii”.

„Un alt motiv, și poate principalul pentru care am ales această zi este că JCI este creatorul campaniei internaționale “Peace is Possible“, prin care tineri de pretutindeni sunt îndrumați spre găsirea a noi modalități de menținere a unui climat armonios în comunitățile din care fac parte. Recordul actual este de 1000 de persoane, dar noi vrem să depășim acest număr cu cât mai mult cu putință, și știm că dacă ne veți fi alături, suntem cu un pas mai aproape de a îndeplini visul. De aceea avem nevoie de tine, și de toți cei care vor să ne fie alături în ziua în care vom trece Constanța pe filele Guinness Book of Records.”, spun organizatorii.

Pentru informații suplimentare inițiatorul proiectului, Munteanu Cristian Gabriel, vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0730 599 923.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Propunere ARA: sectorul de apă și canalizare să fie declarat de importanță strategică pentru România

mar aug. 27 , 2019
În perioada 26 – 28 august 2019, la Constanța se desfășoară ședința de lucru aoperatorilor regionali furnizori de servicii de alimentare cu apă și canalizare din cadrul Asociației Române a Apei. Presedintele ARA – Stroe Felix a prezidat ședinta din data de 27.08.2019, întâlnire la care au participat: ministrul Fondurilor […]

V-ar putea interesa și: