Constănțean amendat de Poliția Locală pentru că-și repara mașina în fața casei

Bărbatul a fost surprinși de polițiștii locali chiar când trebăluia la mașină (foto: Poliția Locală Constanța)
Bărbatul a fost surprinși de polițiștii locali chiar când trebăluia la mașină (foto: Poliția Locală Constanța)

Un constănțean care avea probleme la mașină s-a gândit că economisește niște bani dacă și-o repară singur.

Zis și făcut. Automobilul, o Dacie, era parcat în fața casei, pe o stradă din cartierul Medeea. Și-a luat sculele și s-a apucat de muncă. Era o lucrare destul de complexă. A scos roata și a întins pe drum o parte din piesele mașinii.

A avut însă ghinion. A fost surprins de Poliția Locală Constanța, care i-a spus că n-ai voie să-ți repari mașina pe stradă. Ba chiar primești amendă pentru asta. Așa au votat consilierii locali din Constanța, în anul 2013. Este interzisă „defășurarea unor activități de reparații auto pe domeniul public”, scrie în hotărâre.

Constănțeanul, în vârstă de circa 67 de ani, taximetrist, a primit amendă.

Reprezentanții Poliției Locale Constanța spun că a fost sancționat cu 400 de lei, conform legii. Poate plăti 200 de lei în termen de 15 zile. Dacă ne gândim la ce prețuri au unele service-uri, probabil că iese mai ieftin. Sau își spune asta, pentru a face haz de necaz.

Morala: nu vă reparați mașina pe stradă. Riscați fie să vadă poliția locală sau ca un vecin să sune la poliție și veți plăti o amendă. În plus, veți fi nevoiți să vă strângeți și catrafusele de pe domeniul public.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Florin Mitroi: „Unde a fost revolta consilierilor județeni PNL timp de 10 ani, cât Nicușor Constantinescu nu a alocat NICIUN LEU primăriei Valu lui Traian?”

joi aug. 1 , 2019
Consiliul Județean Constanța a împărțit bani către primăriile din județ, dar și primăria municipiului Constanța, în ultima ședință. Așa cum era de așteptat, au existat și nemulțumiri. Liberalii au fost cei mai vocali, spunând că primăriile conduse de ei au primit cei mai puțini bani. Ba chiar un primar PNL, […]
florin mitroi

V-ar putea interesa și: