Constănțean păcălit de Carrefour

carrefour
La raft un preț, la casă altul (foto: Facebook)

Un constănțean a reclamat că a fost păcălit la un magazin Carrefour.

Acesta spune că prețul de la casă era mai mare decât cel de la raft.

„De aceeași practica mizerabila pe care o practicați, la raft un preț, la casa altul, cu 2 lei mai mare”, scrie Florin Vasile.

Practic, așa cum se vede din imagini, prețul la raft pentru un litru de suc era de 4,65 lei (culmea, cu reducere de la 4,75). La casă a achitat însă 6,65 de lei.

Constănțeanul a spus că a sesizat Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor.

carrefour market
Magazinul unde constănțeanul reclamă că a fost păcălit
Asa am patit eu la Profi aseara cu niste briose. La raft 5.19 lei, la casa 6.99. Dupa ce imi scoate bonul zic “dar cam mult…la raft alt pret”. Tot casierita ofensata “daca nu le vreti va dau banii si gata””, este unul dintre comentariile la postarea lui Florin Vasile.
Unii dintre cei care au pățit-o spun că au cerut diferența de bani și au primit-o. Alții însă nu sunt de acord.
„Nu mai recomandați oamenilor sa ceara diferența pur și simplu ! Erorile acestea persista, multe persoane nu au inspirația pe moment sa verifice bonul fiscal, iar aceste persoane prost intenționate își fac de cap in mod voit pe spatele nostru. Ca așa ajung frumos la casa cu produse de 200 lei și plătesc cu 20-30% mai mult”, spune Rodica Mihaela.
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Horia Constantinescu oferă 1.000 de euro pentru informații despre pedofilul din lift

Sat Jan 6 , 2018
Polițiștii din Sectorul 6 al Capitalei sunt în căutarea unui pedofil care a agresat sexual doi copii, în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Camera video din lift a surprins momentul. „Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere vă aducem la cunoştinţă faptul că în cauză au fost […]
pedofil