Constănțeanca Emma Butuca s-a calificat la Campionatul European de Sărituri Obstacole

Sportiva Emma Butuca, de la Clubul Sportiv Black Sea Horses, a obținut o performanță extraordinară: va reprezenta România la Campionatul European de Sărituri Obstacole Categoria Juniori.

La finalul săptămânii trecute, Emma Butuca a participat la finalul la calificările care s-au desfășurat în localitatea Samorin din Slovacia.

La finalul competiției, lotul național de Juniori al României s-a calificat pentru Campionatul European.

Emma Butuca este dublă campioană balcanică cu echipa României, dar și cea mai tânără câștigătoare a unui Grand Prix în România, la vârsta de 14 ani.

emma butuca

În afara sportivei din Constanța din lot fac parte Ștefania Schumann, Ilisoi Octavia, Maria Roman și Sofia Semenov.

Campionatul European va avea loc la Vilamoura / Portugalia, în perioada 18-25 iulie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Florin Cîțu spune că a ridicat restricțiile de noapte și dintr-un motiv egoist: vrea să stea o noapte întreagă în Vama Veche

joi mai 13 , 2021
Florin Cîțu, primul ministru al României, a declarat că va merge o noapte în Vama Veche, la Marea Neagră, după ce le-a promis acest lucru unor tineri, iar acum, odată cu ridicarea restricţiilor de noapte, are motive să respecte promisiunea. ”Am promis că merg în Vamă şi  acum că am […]

V-ar putea interesa și: