Constănțeni amendați de Poliția Locală pentru că nu au respectat carantina

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii publice desfășoară, pe lângă atribuțiile specifice prevăzute în actele normative incidente, activități de verificare a respectării măsurilor de izolare/carantina a persoanelor la domiciliu/ adrese alese, instituite prin deciziile Direcției de Sănătate Publică.

În ultima perioadă, din cauza incidenței crescute de infectare cu virusul SARS-CoV-2, polițiștii locali verifică zilnic zeci de persoane, conform listelor transmise de  DSP Constanța.

În perioada 01.09.2021 – 13.10.2021,  pentru nerespectarea prevederilor art. 65 din Legea nr. 55/2020, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 7000 lei.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Constănțeni amendați de Poliția Locală pentru că nu au respectat carantina

  1. Lumea reală este alta ,natarailor. Dupa voi mai degrabă apar cazuri noi decat vine autobuzul 100..
    Cereți testarea gratuită, presă vândută ce sunteți.
    In ultima vreme românii au găsit soluția de a se testa gratuit: chemată ambulanță!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența coronavirusului a scăzut în două orașe din județul Constanța

joi oct. 14 , 2021
Numărul cazurilor de coronavirus a scăzut în două orașe din județul Constanța, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Prefectura Constanța. Astfel, în Murfatlar incidența a scăzut de la 5,37 cazuri la mia de locuitori la 5,28, iar în Ovidiu a scăzut de la 6,52 la 6,4. În […]

V-ar putea interesa și: