Constănțeni fără căldură atât din cauza avariilor, cât și a lucrărilor programate

Mai multe zone din municipiul Constanța nu au căldură azi, 17 februarie, atât din cauza avariilor la rețeaua de termoficare, cât și a lucrărilor programate.

Termoficare Constanța a anunțat că, din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată în curtea Spitalului Județean nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii către  punctul termic 107.

De asemenea, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data de 17.02.2023, ora 08:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice: PT 188, PT 189, PT 195.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctul termic menționat nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în mai multe zone din Medgidia în perioada 20 - 21 februarie

vin feb. 17 , 2023
În vederea executării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din mun. Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, de luni – 20 februarie, ora 22.00 până marți – 21 februarie 2023, ora 07.00.   În acest timp vor fi afectați de […]

V-ar putea interesa și: