Constănțeni în frig din cauza unei avarii

Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str. Lirei, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum si a încalzirii în zona Poarta 6.

Echipele de intervenție ale Societații Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei.

Se estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum si a încalzirii în cursul acestei zile.

Avaria vine după ce în primele două zile s-au înregistrat probleme masive pe rețea, care au lăsat în frig zeci de mii de abonați.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cheltuim pe mâncare peste un sfert din cât câștigăm

lun dec. 27 , 2021
Noi, românii, cheltuim pe mâncare mai mult de un sfert din cât câștigăm. Datele publicate luni de Eurostat arată că gospodăriile din România au rămas în 2020 pe primul loc în Uniunea Europeană după ponderea ocupată de cheltuielile pentru alimente şi băuturi non-alcoolice în totalul cheltuielilor de consum, arată datele […]
mancare

V-ar putea interesa și: