Constănțeni nemulțumiți că se taie copaci de pe bulevardul Mamaia. Ce spune primăria

Constănțeni nemulțumiți că se taie copaci de pe bulevardul Mamaia. Ce spune primăria

Un constănțean a postat, sâmbătă, imagini cu muncitori care taie un copac pe bulevardul Mamaia. Mai multe persoane au comentat, nemulțumite că Primăria Constanța taie copaci. Au atras atenția că este vorba despre copaci sănătoși, în opinia lor, și că alți arbori au fost marcați cu vopsea.

„Sunt copaci perfect sănătoși si sunt marcați toti pentru tăiere, arbori vechi de mai bine de 30 ani.”, spune constănțeanul.

Reprezentanții biroului de presă al primăriei au explicat, pentru Constanța 100%, despre ce este vorba.

„A fost tăiat un singur copac care era înclinat și în pericol de a cădea la o furtună viitoare. Tăierea a fost făcută cu aviz de mediu.”, au precizat aceștia.

„Avizul de la mediu a fost doar pentru acest copac, fără aviz nu se taie niciun copac.”, au mai spus referitor la marcare unor copaci.

Constănțeni nemulțumiți că se taie copaci de pe bulevardul Mamaia. Ce spune primăria

Reamintim că, zilele trecute, un copac din cartierul Compozitorilor a fost smuls de vânt și a avariat o mașină. Detalii AICI.

Sursă foto: Facebook

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Constănțeni nemulțumiți că se taie copaci de pe bulevardul Mamaia. Ce spune primăria

  1. Eu cred ca a cazut un copac in compozitorilor, doar ca asta taiat azi pe bd. Mamaia nu cadea, asta este platan. Pot spune insa ca toti copacii pe bd. Mamaia trebuiesc toaletati.

  2. Mai sunt destui pentru taiat, in parcul Tomis 2 si cel Arheologic ! Spor la taiat copaci ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primarul Constanței încearcă să îndulcească minciunile din campanie referitoare la parcări

Sat Apr 9 , 2022
În campania electorală, Vergil Chițac a promis că va exista câte o parcare la cel mult 500 de metri de locul de casă sau locul în care te afli, că va construi parcări subterane și supraterane, dar și unele de tip „park and ride”. Nu peste noapte, ci în cei […]
vergil chitac parcare