Constănțeni nesimțiți, primărie incapabilă

constanta gunoaie (2)

Orașul nostru are cel puțin două probleme: o parte din locuitori sunt nesimțiți, iar primăria este incapabilă. Puse în aceeași ecuație, aceste elemente au ca rezultat o Constanță urâtă și murdară.

Imaginile din acest articol sunt surprinse pe 5 mai, pe strada Mircea cel Bătrân. Așa era însă și pe 4 mai și, cu siguranță, așa va fi și în viitor. Lângă coșurile stradale sunt aruncați saci voluminoși de gunoi. Cineva pur și simplu nu a mai avut chef să le ducă la ghenă și le-a lăsat pe stradă. Singura veste bună este că nu era împrăștiate de păsări sau cerșetori. Încă.

Constănțeni nesimțiți, primărie incapabilă

Primăria Constanța este incapabilă să stopeze fenomenul. Ar putea să acționeze cu polițiștii locali, care sunt însă prea puțini ca număr și ocupați să vâneze șoferii care parchează neregulamentar într-un oraș în care deficitul de locuri de parcare este de aproape 100.000. Sau ar putea să facă ce au făcut alte orașe din România: să instaleze camere de luat vederi. Sibiu și Cluj au sute, ultimul probabil peste o mie acum. Se întâmplă asta nu numai în vestul României, ci și în vestul Constanței. În Ovidiu, de exemplu, primăria a implementat un sistem modern de supraveghere video. La noi nu s-a putut.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Prima Doamnă a SUA vine azi în România. Vizita începe în Mihail Kogălniceanu

Fri May 6 , 2022
Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, vine în România, vineri, în cea de-a doua vizită oficială în ţara noastră. Prima vizită a avut loc în 2014, când s-a aflat în România alături de soţul ei, Joe Biden, la acea vreme vicepreşedinte al Statelor Unite. Prima Doamnă îi vizitează, vineri, pe […]

V-ar putea interesa și: