Constănțeni, pregătiți ligheanele! Apa caldă se oprește două săptămâni

lighean

Constănțenii care sunt racordați la sistemul municipal de termoficare nu vor avea apă caldă timp de două săptămâni. Și asta în timp de vară.

Primăria Municipiului Constanța informează constănțenii racordați la sistemul municipal de termoficare că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de investiții pentru modernizarea rețelei de transport a agentului termic primar având totodată în lucru proiecte atât pentru realizarea unei noi surse de producere a energiei electrice și termice cât și de modernizare a rețelei de distribuție a agentului termic secundar.

„Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor de producere a energiei termice din CET Palas și a celor de transport și distribuție aflate în administrarea TERMOFICARE CONSTANȚA SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiții de modernizare a rețelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanța.”, a anunțat primăria.

Instituția mai spune că este implicată „în găsirea celor mai eficiente soluții pentru îmbunătățirea serviciului de furnizare a energiei termice către constănțeni.”

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primarul Chițac anunță că schimbă regulamentul parcărilor și că nu va neglija vocea constănțenilor (ca până acum)

Thu Aug 11 , 2022
Primarul Chițac a anunțat pe o pagină de socializare că schimbă regulamentul parcărilor și că nu va neglija vocea constănțenilor (ca până acum). „Dragi constănțeni, așa cum am promis, am reunit reprezentanții partidelor politice din Consiliul Local, în două întâlniri succesive, pentru a modifica Regulamentul parcărilor publice din Constanța.” Chițac […]
vergil chitac parcare