Constănțeni, se oprește apa și în zilele de 27 și 28 septembrie în mai multe zone ale orașului

COMPLETARE 26 septembrie: Lucrarea programată de RAJA în intervalul 27 – 28 septembrie 2023 în municipiul Constanța se amână

RAJA a anunțat că, în vederea conectării conductei nou înființate DN 900 la nivelul surselor de apă, dar și pentru montarea de vane de sectorizare pe sistemele de aducțiune de la nivelul surselor Cișmea 1A, 1B și 1C, lucrări realizate prin Programul Operațional Infrastructură Mare, RAJA S.A. va sista alimentarea cu apă de miercuri – 27 septembrie 2023, ora 22.00, până joi – 28 septembrie 2023, ora 12.00.

Tot în acest interval, echipele RAJA vor acționa la nivelul rețelelor de distribuție din municipiul Constanța, în alte puncte de lucru unde se vor monta debitmetre pentru măsurarea și reglarea presiunii la nivelul sistemului centralizat.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din zonele:

• Tomis Nord (Boema, Tic-Tac, Brotăcei);

• Badea Cârțan;

• Anadalchioi;

• Tomis 3 – perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Al. Lăpușneanu – B.P. Hașdeu – Soveja – bd. Tomis și zona Piața Tomis 3;

• bd. Tomis cuprins între străzile Tulcei și P. Vulcan și consumatorii aferenți PT 104;

• bd. Al. Lăpușneanu, între bd. Tomis și str. N. Iorga;

• str. Soveja, tronsonul delimitat de intersecțiile cu bd. Tomis și str. B.Șt. Delavrancea;

• str. Poporului, zona cuprinsă între bd. Tomis și str. M. Viteazu, precum și străzile adiacente (Talazului, B.P. Hașdeu, Salcâmilor, B.Șt. Delavrancea).

Consumatorii de pe partea dreaptă a bd. Aurel Vlaicu (sensul de mers spre bd. I.C. Brătianu)  tronsonul delimitat de bd. Tomis și Metro, precum și cei din cartierul de vile zona Dedeman vor fi afectați de lipsa apei pentru 24 ore, începând de miercuri, 27 septembrie 2023, ora 22.00 și până joi, 28 septembrie 2023, ora 22.00. Oprirea de apă este necesară pentru conectarea noului tronson DN 1000 de aducțiune de la surse la rezervorul Stației de Pompare și Tratare Palas Constanța.

Investițiile fac parte din Contractele de lucrări CL33 ”Reabilitare conducte aducțiune și magistrale, stații de pompare apă uzată SP E20 și refulări aferente, în Municipiul Constanța” și CL 35 ”Reabilitare statie de pompare apa bruta Galesu; Reabilitare complex inmagazinare Palas: SP1, SP2 si retele in incinta, Reabilitare put P0-Constanta Nord”, în valoare totală de aproximativ 144 de milioane lei, proiect derulat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.”, au precizat reprezentanții companiei.

V-ar putea interesa și: Se oprește apa în zona centrală din municipiul Constanța pe 26 și 27 septembrie


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Armata română are din ce în ce mai puțini soldați și gradați profesioniști

lun sept. 25 , 2023
Ministerul Apărării Naționale derulează în această perioadă o campaniei de recrutare și selecție a soldaților/gradaților profesioniști (SGP). Acestea se face direct de către unitățile militare ale Armatei României. Pe 26 septembrie, în unități militare din garnizoanele București, Buzău, Caracal și Constanța se susțin probele sportive. Începută în luna mai prin […]

V-ar putea interesa și: