Constănțeni, solidari cu refugiații ucraineni. Au donat mii de produse

Criza refugiaților i-a determinat pe constănțeni să se mobilizeze într-un timp record. În doar câteva ore, au fost donate la punctul de colectare de la Pavilionul Expozițional din Constanța mii de produse utile care vor ajunge în cel mai scurt timp la cei care au nevoie, prin grija voluntarilor.

Totodată, reprezentanții mediului de afaceri au venit în sprijinul famiilor de refugiați, asigurându-le spații de cazare și hrană.
Primarul Constanței, V. Chițac, a declarat instituția este deschisă „oricăror solicitări ale refugiaților ucrainieni sau a autorităților ce ne solicită suport în acest sens”.

În continuare, cei care doresc să-i sprijine pe refugiați, pot veni zilnic la sediul din bulevardul Mamaia, nr.331A, intrarea din spate, între orele 08:00-20:00.

Pot fi donate: produse alimentare ambalate neperisabile; pături, perne, saci de dormit; haine; produse de igienă; medicamente(anticoagulante, antiinflamatoare, hemostatice, apă oxigenată, pansamente, plasturi).

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

UE interzice Russia Today și Sputnik, instituții media ruse. „Ucidem șarpele de la gât”

Dum feb. 27 , 2022
Uniunea Europeană a interzis instituțiile de știri ruse Russia Today și Sputnik, potrivit diplomatului său Josep Borrell, a anunțat CNN duminică. Vorbind într-o conferință de presă comună de la Bruxelles, duminică, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate a anunțat că blocul comunitar va interzice cele […]

V-ar putea interesa și: