Constănțenii au talent VIDEO

Constănțenii au demonstrat că au talent și la ediția de ieri a emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV. Elena Gatcin, constănțeancă prin adopție, a primit un Golden Buzz de la Andra, iar Ionuț Zăvăleanu, din Mangalia, a impresionat juriul cu vocea sa.

Elena este artistă și vine din Constanța. S-a născut în Chișinău și a început să cânte la vârsta de 5 ani. Aceasta a venit la Românii au talent și i-a lăsat pe jurați cu gura căscată, primind de la Andra Golden Buzz, scrie click.ro.

Artista are în total 17 ani de studii muzicale. După absolvirea Facultății de Muzică din Chișinău, s-a mutat în Constanța cu trupa ei. La scurt timp, trupa s-a despărțit, dar ea a decis să rămână în continuare în România. A început să studieze pedagogie muzicală și își dorește să devină profesoară.

A lucrat trei ani la Teatrul Fantasio din Constanța, a cântat muzică jazz în diferite cluburi și a prins câteva contracte pe vase de croazieră.

În prezent, Elena cântă cu trupa ei de jazz la diverse festivaluri. Principalul venit îl are din contractul cu un restaurant de pe litoral.

Are un fiu în vârstă de 2 ani. Nu s-a înțeles cu tatăl copilului său și recent au divorțat. Cu toate acestea, ea spune că fostul soț este implicat în creșterea copilului și o ajută.

Andra i-a oferit Golden Buzz, după ce a felicitat-o pentru interpretarea impecabilă și plină de emoție.

O figură frumoasă a făcut și Ionuț Zăvăleanu, din Mangalia. Lucrează ca store manager și are o voce foarte bună. A trecut mai departe cu patru de „da”, după interpretarea melodiei Bensonhurst Blues, pe care o puteți vedea mai jos.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.