VIDEO Constănțenii care au alergat de la mare la munte: „Nu suntem făcuți doar din oase, piele, mușchi, ci și din voință, visuri, din lucruri nevăzute”

Ștefan Tudor și Mihai Nenciu au făcut ce nu a mai făcut nimeni: au alergat de la munte la mare.

Nu, nu e o glumă. Au plecat în această aventură extremă la scurt timp după ce le-a venit ideea. Primul lor gând: este imposibil. S-au înșelat.

I-am invitat într-o emisiune la Dobrogea TV, în care am vorbit pe larg despre această… nu știu cum să-i spun exact: reușită, nebunie, îndrăzneală?

Vă invit să urmăriți mai jos emisiune, merită!

Vă mai spun atât: că voi ține minte mult timp ce a spus Mihai Nenciu în emisiune: că omul nu este numai trup, ci este compus și din lucruri nevăzute.

Iată citatul exact:

„Faptul că am ajuns pe vârful Omu consider că este victoria voinței mele, nu a corpului meu. La un moment dat, corpul a cedat și am putut să continui doar din voință. Cred că este cel mai important lucru. Alt lucru fascinant este că descoperi din ceea ce ești făcut, pentru că nu suntem făcuți doar din oase, piele, mușchi, ci suntem făcuți și din voință, visuri, din lucruri nevăzute. E minunat să vezi, să descoperi ceea ce este cu adevărat în interiorul tău.”

Mai jos aveți și câteva fotografii din această experiență.


sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.