Constănțenii care nu sunt de acord cu amnistia și grațierea au ieșit în stradă. ”În democrație hoții stau la pușcărie”. FOTO. VIDEO

proteste constanta Constănțenii care nu sunt de acord cu amnistia și grațierea au ieșit în stradă, în număr mai mare decât credeau organizatorii. Inițial au fost câteva sute, dar în momentul de vârf au fost, după estimare mea, circa 1.500.

S-au adunat în fața prefecturii, iar de acolo au plecat într-un marș pe strada Mircea până la Capitol, iar de acolo s-au întors pe bulevardul Tomis. Nu s-au înregistrat incidente.

Oamenii spun că au ieșit pentru că sunt nemulțumiți de proiectele privind amnistia și grațierea, puse pe tapet de către PSD. Au scandat lozinici împotriva PSD, a lui Liviu Dragnea și a corupției și pro DNA.

Aveți mai jos câteva fotografii și imagini din timpul protestelor.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Programul de vizitare al CMSN. Orar și prețuri

Sun Jan 22 , 2017
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă așteaptă, în luna ianuarie, cu același program și aceleași tarife ca luna trecută. Programul de funcționare este următorul: Luni – Duminica intre orele 09:00- 16:00 Reprezentatii Delfinariu: 11:00 si 15:00 Taxa unică DELFINARIU, MICROREZERVATIE, PASARI EXOTICE: Adulti- 12 lei; Elevi/ studenti- 3 lei. […]
microrezervatie cmsn