Constănțenii care s-au vaccinat stau la coadă pentru tichetele de masă

Constănțenii care s-au vaccinat stau la coadă pentru tichetele de masă pe care le acordă Guvernul.

Azi, ca și zilele trecute, zeci de persoane așteptau la rând în fața Pavilionului Expozițional. Azi însă, spre deosebire de zilele precedente, a fost foarte frig.

Eliberarea acestor tichete a fost sistată o perioadă. Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a anunțat însă, pe 20 decembrie, că persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 (două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson) în perioada 03.09.2021- 30.11.2021 exclusiv de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța, sunt așteptate cu actul de identitate la Pavilionul Expozițional, bulevardul Mamaia, nr. 331 A, între orele 08:00 – 18:00, pentru a-și ridica tichetele, în limita stocului existent.

În zilele de 24, 25 și 26 decembrie, programul de ridicare a tichetelor va fi 08:00-13:00.

Pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă!

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Valentin Vrabie a semnat autorizația de funcționare pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei

Wed Dec 22 , 2021
Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, a semnat AUTORIZAȚIA DE FUNCȚIONARE pentru cea mai mare fabrică de amidon din sud-estul Europei. „SC OMNIA EUROPE SA dezvoltă în municipiul Medgidia o investiție care schimbă radical destinul economic al județului Constanța, resuscitând atât sectorul economic cât și piața forței de muncă.”, a declarat […]