Constănțenii din patru cartiere vor dormi fără căldură

Încă o avaria a apărut la rețelele de termoficare din municipiul Constanța.

De data aceasta s-a întâmplat la rețeaua de transport amplasată pe strada Intrarea Ion Alexandrescu.

Din acest motiv nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în zonele Badea Cârțan, Grăniceri, Anadalchioi și o parte din zona Inel I.

Echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariilor.și estimează reînceperea furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii în cursul zilei de 31.01.2023.

Recomandare:

Doreii de la Termoficare: avarie apărută imediată după ce au terminat de remediat o avarie

Mii de copii îngheață de frig în clase. Să vă fie rușine!


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Întreruperi de curent electric în Constanța, Techirghiol, Eforie Sud, Năvodari, Hârșova, Tuzla, Topraisar, Cobadin, Valu lui Traian, Costinești, Neptun și nu numai

lun ian. 30 , 2023
E-Distribuție Dobrogea a anunțat că va întrerupe curentul electric în mai multe localități în perioada 30 ianuarie – 4 februarie 2023. Printre acestea se numără Constanța, Techirghiol, Eforie Sud, Năvodari, Hârșova, Tuzla, Topraisar, Cobadin, Valu lui Traian, Costinești, Neptun. Lista completă, mai jos. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării […]

V-ar putea interesa și: