Constănțenii fug de sistemul centralizat de încălzire ca dracul de tămâie. Câți au mai rămas

Din ce în ce mai puțini constănțeni renunță la sistemul centralizat de încălzire. În acest timp, Primăria Constanța investește sume imense pentru reabilitarea sistemului.

Directorul Termoficare Constanța SRL, Liviu Popa, a anunțat că numai anul acesta 2.700 de persoane au depus cereri de debranșare. Din acest număr, 2.121 de cereri au deja aviz de debranșare. Nu toate au fost însă analizate.

„Cele depuse la începutul lunii septembrie sunt încă în procesare. Au fost foarte multe în acea perioadă. Cu certitudine vor fi mai multe cereri avizate pozitiv.”, a spus directorul Termoficare.

Există și cereri de branșare, dar nu mai mult de 20.

În 2020, au fost 1.595 de cereri de debranșare.

Liviu Popa a declarat că la 1 septembrie 2022, sistemul centralizat are 1.134 de asociații de proprietari, cu un număr de 33.495 de apartamente. 85.731 de apartamente branșate. Detalii AICI.

Pe lângă aceștia, mai există 1.804 persoane fizice cu contract individual, 910 operatori economici, patru spitale, șapte unități militare, 36 de alte instituții publice (muzee, deconcentrate, autorități publice locale).

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Național. Un polițist local falsifica amenzi ca să strângă bani la bugetul local

Thu Sep 29 , 2022
Un poliţist local din localitatea Dumbrăviţa de lângă Timişoara falsifica amenzi pentru a aduna bani la bugetul local. Bărbatul întocmea procesele verbale de amendă şi le semna, deşi oamenii nu au încălcat legea. El a fost reţinut 24 de ore. Agentul de Poliţie Locală Richard Meleşcanu a fost reţinut pentru […]