Constănțenii îngheață de frig în apartamente. Primăria a postat pe Facebook un filmuleț. Ce spune primarul Vergil Chițac

Constănțenii îngheață de frig în apartamente. Primăria a postat pe Facebook un filmuleț. Ce spune primarul Vergil Chițac

De circa patru zile, o bună parte din constănțeni nu au nici căldură, nici apă caldă din cauza unor avarii la conductele RADET. Primarul Vergil Chițac a postat, astăzi, un filmuleț pe contul său de Facebook, în care a explicat că se ocupă direct de rezolvarea problemei.

Citește și: O bună parte din Constanța a rămas din nou fără căldură și apă caldă

„Administrația publică locală, sub directa mea coordonare, lucrează 24 de ore din 24!

Sunt pe deplin informat despre faptul că, de câteva zile, ne confruntăm cu o problemă extrem de gravă, aceea a lipsei apei calde și a căldurii în locuințe.

Am fost prezent astăzi în cartierul Inel 2, acolo unde înregistrăm una dintre cele mai mari avarii la conducta de transport a agentului termic.

Am vrut să culeg personal informațiile de la fața locului, să văd exact care este problema, ce soluții avem și cât ar putea dura punerea lor în operă.

Mai mult, am vrut să mă asigur că echipele RADET sunt pe teren și beneficiază de toate dotările necesare pentru o intervenție cu rezultate cât mai rapide.”, a spus primarul.

Vergil Chițac spune că problemele vor continua.

„Vă informez că, din păcate, cu astfel de situații ne vom confrunta și pe viitor. Conductele de transport al agentului termic sunt foarte vechi. Rețeaua datează de acum 70 de ani, în condițiile în care durata normală de viață este undeva la 20 de ani. Intervenim momentan punctual, acolo unde sunt cele mai grave probleme, urmând ca din primăvară rețeaua de transport să intre într-un amplu proces de modernizare.

Din nefericire, în două luni nu putem remedia ceea ce ar fi trebuit să fie făcut în urmă cu mulți ani. Este ca o boală care netratată la timp a evoluat, iar acum presupune costuri uriașe pentru a fi vindecată, provocând în același timp mari suferințe.

Vreau să vă asigur de operativitatea echipelor de lucru din teren și de efortul comun, susținut 24 de ore din 24, pentru rezolvarea acestei probleme.

Vă asigur, de asemenea, de faptul că voi fi prezent la fața locului, peste tot unde sunt probleme. Doar în teren poți înțelege cu adevărat gravitatea unei situații sau modul în care trebuie intervenit. Repet, Primăria municipiului Constanța, sub comanda lui Vergil Chițac, este un serviciu care funcționează cu program non stop.

Vă înțeleg și vă împărtășesc frustrarea și neajunsurile generate de situația creată.”, a conchis primarul.

Unii constănțeni spun că în ultima săptămână au avut 2 zile și 5 ore apa caldă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Constănțenii îngheață de frig în apartamente. Primăria a postat pe Facebook un filmuleț. Ce spune primarul Vergil Chițac

  1. ,, sa nu uiți Darie ! ,,sa nu uiti citi ani a condus psd Constanta -si cu cine : mazare , constantinescu , strutinski , fagadau ,felix stroe etc fiecare cu locotenentii lui O imensa caracatita Dar asa au vrut locuitorii contra unui pui,ceva faina si zahar si un țoi de ulei Si-au vindut sufletul Acum murmura a nemultumire ca nu-i apa ca nu-i caldura ca nu-i aia ca nu-i alta Bineinteles ca nu-s dupa ani de ignorare a nevoilor orasului Lui chitac i-ar trebui un an sa se gindeasca cu ce sa inceapa ca toate sint urgente Si asta in f f multe localitati pirjolite de primarii psd Acum incep sa iasa la iveala mizeriile lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat de 76 de ani, fără alte boli, a murit, acasă, din cauza coronavirusului. Situația la zi

sâm dec. 12 , 2020
Un bărbat de 76 de ani, fără alte boli, a murit, acasă, din cauza coronavirusului, a anunțat Prefectura Constanța. Astăzi au fost raportate, în total, șase decese puse pe seama covid-19. Deces nr 447: Bărbat, 76 de ani, Constanța, fără antecedente patologice cunoscute, decedat în 11.12, la domiciliu. Deces nr […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: