Constănțenii nu vor uita

cristian hagi

Țipa din toți bojocii Asociația Constanța Altfel, condusă atunci de Vergil Chițac și Felicia Ovanesian, că erau câteva gunoaie pe lângă ghene în curtea Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.

Nu-i frumos. Aveau dreptate. Se întâmpla în noiembrie 2019.

Dar acum e bine? Acum, când spitalul este închis de aproape nouă luni și când noi, constănțenii, am ajuns să fim tratați în Tulcea și Călărași?

Și uneori e nevoie de intervenții și pentru acest lucru, mai dă săritorul domn Iordache, consilier al primarului Chițac, un telefon la directoare. Că așa e el, se zbate pentru binele constănțenilor.

E bine acum? Nu mai spuneți nimic?

Nu vă crapă obrazul de rușine?

Ieșiti măcar și cereți-vă scuze. Puneți-vă cenușă în cap, poate câțiva dintre bolnavi, poate câteva dintre rudele doamnelor care au murit în spital, arse de vii, vor avea puterea să vă ierte.

Vorbește lumea că sperați la un nou mandat, că veți duce la capăt unele din proiectele lui Făgădău și că majoritatea constănțenilor vor uita aroganța și minciunile de până acum.

Așa credea și Făgădău, dar a ieșit pe locul al treilea în cursa electorală. Ba s-a ales și cu câteva dosare la DNA.

Nu vă bazați pe asta. Constănțenii nu sunt nici proști și nici nu au memorie scurtă.

Lunile acestea lungi de tăceri și minciuni lasă cicactrice.

Constănțenii nu vor uita.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Constănțenii nu vor uita

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Imaginile care arată nesimțirea unor constănțeni

Sun Jun 26 , 2022
Un constănțean a lăsat un ditamai sacul de gunoi lângă un coș stradal, pe strada Mircea cel Bătrân. Duminică, 26 iunie, un angajat al companiei de salubrizare, Polaris M Holding, l-a ridicat și l-a dus la mașina de gunoi. De multe ori, nu e de vină primăria pentru halul în […]