Constănțenii reclamă că trăiesc în beznă, primăria nu are soluții

Sute de constănțeni care locuiesc în apropiere de bulevardul Tomis și de strada Mircea cel Bătrân nu mai au de săptămâni bune iluminat stradal. Deloc. În ciuda sesizărilor pe care le-au făcut la primăria, lucrurile nu par să aibă rezolvare.

Oamenii au reclamat faptul că, din cauza întunericului, zona în care locuiesc, una centrală, a ajuns să semene cu un ghetou. Aici se adună, aproape noapte de noapte, indivizi care fac ce le trece prin cap, oricum nu îi vede nimeni.

Sunt afectate blocurile MS3A, MS3B, TD6, TD7.

„Am găsit în parcare prezervative, seringi, baxuri întregi de bere. Avem copii, se înserează din ce în ce mai devreme, pur și simplu ne este frică să-i lăsăm să vină singuri de la școală. Din păcate, de multe ori suntem la muncă, nu putem coborî după ei.”, ne-a spus un locuitor din zonă.

Primăria le-a răspuns la solicitări: le-a spus că nu se poate face nimic, pentru că pe traseul pe unde ar trebui să trage curent este un copac pe care nu îl pot toaleta acum, pentru că nu ne aflăm în perioada permisă de lege. S-ar putea crea o nouă rețea de alimentare cu curent electric, dar asta înseamnă să spargă asfaltul turnat recent, în ultima perioadă de mandat al lui Decebal Făgădău, după ce în zona nu se mai intervenise din anii 90.

Oamenii s-au săturat să stea în întuneric, cu sufletul la gură că ei și copiii lor ar putea păți ceva ori de câte ori intră sau ies din casă. Nu vor decât iluminat public. Cer oare prea mult de la cei care conduc municipiul Constanța în anul 2022?

COMPLETARE. Locatarii din zonă ne-au transmis că, a doua zi după publicarea acestui articol, problema s-a rezolvat.

V-ar putea interesa și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 6.000 de imobile din județul Constanța au fost cadastrate gratuit

mar sept. 27 , 2022
Peste 6.000 de imobile din cinci unități administrativ – teritoriale (UAT) din județul Constanța au fost măsurate și urmează să fie intabulate. Rezultatele lucrărilor de cadastru au fost afișate atât la sediile celor cinci primării, cât și pe paginile web ale Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța și […]
OCPI-Constanta-sediu

V-ar putea interesa și: