Constănțenii se înghesuie să-și facă pașapoarte. În martie nu mai e niciun loc liber, deși programul s-a prelungit la 12 ore pe zi!

sediu pasapoarte constanta

Războiul din Ucraina i-a speriat pe români, care iau în calcul inclusiv plecarea din țară. Mulți dintre ei caută să-și reînnoiască pașapoartele sau să obțină un astfel de document pentru copii.

Primul pas pentru a obține acest document de călătorie este o programare pe platforma epasapoarte.ro. Aceasta a fost atât de accesată zilele trecute, încât a picat pentru câteva ore.

Am verificat sâmbătă, 5 martie, când este următorul loc liber în Constanța. Surpriză! În luna martie nu mai este disponibilă nicio programare, nici pentru un pașaport simplu electronic, nici pentru unul temporar.

Cine dorește se poate programa de-abia din 1 aprilie 2022.

Din cauza cererilor foarte mari, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Constanța a luat hotărârea să prelungească programul de lucru. Astfel, dacă în general programul era între 08.30 la 16.30, în perioada 4 – 31 martie s-a decis ca programul de lucru să fie de 12 ore pe zi, de la 08.00 la 20.00.

În Constanța, serviciul pașapoarte este amplasat la etajul III al centrului comercial „Tomis Mall”, de pe strada Ștefan cel Mare 36-40.

Taxa pentru un pașaport normal este de 258 de lei pentru adulți și de 234 de lei pentru minorii sub 12 ani.l amplasat la etajul III al centrului comercial „Tomis Mall”, de pe strada Ștefan cel Mare 36-40Taxa pentru un pașaport normal este de 258 de lei pentru adulți și de 234 de lei pentru minorii sub 12 ani.

Mai multe detalii despre pașii necesari, în articolul de mai jos, scris în 2019.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

FC Farul, lider la mai multe capitole

Sat Mar 5 , 2022
Chiar dacă a mai rămas o etapă de disputat din sezonul regular, Farul Constanța este deja calificată între cele mai bune șase formații ale campionatului. Parcursul foarte bun al constănțenilor în acest sezon este reflectat inclusiv de rezultatele prezentate de Instat la diverse categorii, unde Farul se află pe prima poziție! […]
fc farul