Constănțenii se vaccinează în ziua dinaintea închiderii centrului din Pavilionul Expozițional

Constănțenii se vaccinează în număr mare, în ziua dinaintea închiderii centrului din Pavilionul Expozițional

Centrul de vaccinare anti covid amenajat în cadrul Pavilionului Expozițional din Constanța se va închide pe 13 mai. Astăzi, cu o zi înainte, zeci de constănțeni au fost să se imunizeze.

Mulți dintre ei aveau nevoie de a treia doză, pentru că doresc să călătorească în țări unde certificatul covid este obligatoriu sau pentru că pur și simplu este mai simplu la pavilion, decât la medicul de familie.

Centrul din pavilion mai este deschis vineri, între orele 09.00 și 13.00.

Din 16 mai, vaccinarea se va putea face numai la unii medici de familie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Doi bărbați condamnați la închisoare în dosarul Colectiv s-au predat în Constanța

joi mai 12 , 2022
Astăzi, 12 mai a.c., având în vedere sentința definitivă de condamnare la pedeapsa cu închisoarea, pronunțată de Tribunalul București, 2 bărbați, de 36, respectiv 39 de ani, din județul Constanța, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Investigații Criminale. „După îndeplinirea formalităților necesare, cei doi au […]
catuse

V-ar putea interesa și: