Constănțenii votează mai mult ca în turul I. S-a atins pragul de 300.000

În județul Constanța s-a atins pragul de 300.000 de persoane care au votat în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Acest lucru înseamnă 48,20% din numărul total de alegători înscriși pe listele de vot.

Potrivit Biroului Electoral Central, această cifră s-a atins la ora 18.12.

În primul tur, cifra de 300.000 de atinsese la ora 19.00.

Județul Constanța se situează pe locul al 14-lea în România în ceea ce privește procentul de persoane care au ieșit la vot. Pe podium sunt Ilfov, Cluj și Sibiu, exact ca în primul tur.

La nivel național, media prezenței la vot este de 44,96%, mai mult ca în turul I la aceeași oră.

În județul Constanța sunt deschise 556 de secții.

Puteți vota până la ora 21.00.

Prezența la vot în timp real poate fi consultată aici: https://prezenta.bec.ro.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Nava pe care au murit 14.000 de oi a plecat înclinată de la cheu

Dum nov. 24 , 2019
Nava Queen Hind, pe care au murit 14.000 de oi a plecat înclinată de la cheu, din portul Midia. Imaginile de mai sus sunt dovada acestui fapt. Autoritățile au salvat 32 din cele 14.600 de oi care se aflau pe navă. Detalii AICI. Sursă video: Facebook/حوادث بحرية Sursă foto: ISU […]

V-ar putea interesa și: