Consulul general al Republicii Turcia la Constanța, în vizită la Universitatea Ovidius

Rectorul Universității „Ovidius” din Constanța, conf.univ.dr. Dan-Marcel ILIESCU, a primit, ieri, într-o vizită de curtoazie, pe consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Emre YURDAKUL, însoțit de consilierul pe probleme de educație din cadrul Ambasadei Republicii Turcia la București, Seyfi ÖZKAN.

Temele abordate au avut ca punct de plecare proiectele de tradiție dintre UOC și alte universități din Turcia, dar și identificarea unor noi oportunități de colaborare, precum proiectele cu finanțare europeană și schimburile academice.

În cadrul discuțiilor au mai participat președintele Senatului UOC, prof.univ.dr. Diane VANCEA, prodecanul Facultății de Istorie și Științe Politice, conf.univ.dr. Daniel CITIRIGĂ, și dr. Metin OMER, cercetător în cadrul UOC.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cîțu: „PSD a distrus economia României”

mar oct. 20 , 2020
Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, acuză PSD că a distrus economia României. Potrivit acestuia, țara trebuie să plătească în acest an aproape 50 de miliarde de lei datorii făcute de PSD în perioada când economia globală era pe creştere. Peste câteva zile trebuie achitată o sumă de 10 miliarde de […]
florin citu

V-ar putea interesa și: