COMPLETARE. Consumatorii din cartierul Tomis Nord, precum și abonații din stațiunea Mamaia și zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10 și Tabăra de copii Năvodari au rămas fără apă

Astăzi, 07 august 2023, s-a înregistrat o avarie pe magistrala de alimentare cu apă, din zona intersecției str. Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța. În vederea executării lucrărilor de remediere a acesteia, echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile, în cursul acestei zile în intervalul orar 14:00 – 21:00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Tomis Nord, precum și abonații din Stațiunea Mamaia și zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10 și Tabăra de copii Năvodari.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA.

COMPLETARE ora 16.31

„În urma săpăturilor efectuate pentru a se interveni asupra conductei magistrale de alimentare cu apă, de la intersecția str. Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța, s-a constatat că defecțiunea se afla la nivelul surselor cișmele. Prin urmare, imediat zona a fost izolată și s-au făcut manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă a consumatorilor din Complexul Constanța Nord. Deoarece apa este furnizată dintr-o sursă alternativă către zonele turistice, cu un debit mai mic, și  ținând cont de sezonul estival în care consumul de apă este mare, această situatie generează reducerea presiunii apei potabile în zonele înalte din Mamaia sat și Mamaia Nord.”, au anunțat reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Forțele Navale Române, acțiuni pentru a demonstra cât de importantă este profesia de marinar

lun aug. 7 , 2023
Forțele Navale Române aduc în atenția publicului importanța profesiei de marinar prin evenimentul „Săptămâna mării și a spiritualității marinărești”, organizat în perioada 7-11 august, în orașele Constanța și Mangalia. Muzica Militară a Forțelor Navale va susține, luni, 7 august, ora 19:00, un recital de piese din repertoriul marinăresc, pe faleza […]

V-ar putea interesa și: