Contact

Publicația Constanța 100% a fost înființată în anul 2015 și de atunci a prezentat, echidistant, cele mai importante evenimente din județul Constanța, dar nu numai. Știrile de care aveți nevoie.

Motto: „Jurnalismul înseamnă să publici ceea ce alți oameni nu vor să publici. Restul înseamnă relații publice”. Orson Wells.

Constanța 100% este un ziar online care se bazează pe declarația de mai sus a lui Orson Wells.

DESPRE NOI

Publicația a fost înființată în anul 2015 și de atunci a prezentat, echidistant, cele mai importante evenimente din județul Constanța, dar nu numai. Știrile de care aveți nevoie.

Suntem o echipă dinamică, tânără, dar cu experiență, care nu depinde de nimeni.

Aici puteți citi știri și informații din toate domeniile importante pentru viața noastră de zi cu zi, dar și editoriale și anchete și investigații în exclusivitate. Aici veți găsi informații despre cum arată orașele noastre și ce fac primarii și consilierii locali pentru ele. Informații, fotografii și clipuri video din Constanța reală, nu cea văzută de politicieni. Apropo, scriem și despre politică și politicieni, dar numai atunci când lucrurile pe care le fac nu sunt numai pentru imaginea lor, ci pot influența și viața noastră. De asemenea, la noi puteți urmări reportaje și interviuri video de la cele mai importante evenimente din Constanța.

Credibilitatea este ceea ce ne dorim cel mai mult și ceea ce vă oferim în fiecare zi. Știri de care aveți nevoie, prezentate într-o manieră echilibrată, fără exagerări, fără derapaje.

Echipa este coordonată de jurnalistul Cristian Hagi (foto), cu o experiență de 20 de ani în presa locală și națională, de la radio la presă scrisă, agenții de știri și televiziune. Am început în anul 2002, la un radio local, am condus echipa ediției regionale de sud-est a cotidianului România liberă, am fost corespondentul în teritoriul al acestei publicații. Din 2014, realizator de emisiuni la Realitatea TV de Constanța și Dobrogea TV.

cristian hagi

CONTACT

Vă stăm la dispoziție pentru comentarii și păreri.

Email: contact@ct100.ro

De asemenea, ne puteți contacta pe pagina de Facebook. Click AICI.

Ne puteți găsi și la numărul de telefon: 0735938999 (inclusiv WhatsApp).

Adresă: Bulevardul Mamaia nr. 284, Corp C , etaj 1, municipiul Constanța, județul Constanța.

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți idei care se pot transforma în articole, dacă vreți să ne trimiteți imagini sau chiar texte care pot fi publicate în ziarul nostru online.


Despre comentariile pe site

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și vă îndemnăm să folosiți o adresă de email reală. Credem în dezbaterile adevărate, iar o dezbatere adevărată nu poate fi decât una asumată. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.


Publicitate

Vă oferim posibilitatea de a vă promova afacerea prin intermediul nostru. Vă putem oferi știri, articol, video reportaje publicitare, publicare de bannere. De asemenea, conducem o agenție de publicitate, Pro Inspiration, care vă stă la dispoziție cu un concept integrat de promovare, care include realizarea de materiale promoționale de orice tip, promovare în mass-media locală, națională și internațională, de la presă on-line până la cele mai vizionate posturi de televiziune din România. Printre proiectele cele mai dragi nouă la care am pus umărul se numără edițiile anuale ale Sunset Sea-mphony, Regata Marielor Veliere, „OVIDIUS IN LOVE. Jurnalul unui exilat îndrăgostit”, Star Crush – primul spectacol de teatru din România într-un Planetariu, multe ale proiecte finanțare de Administrația Fondului Cultural Național, instituție subordonată Ministerului Culturii. Pentru prețuri, vă rugăm să ne contactați.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.