Contestatarii lui Felix Stroe, amendați de poliție

Astăzi a fost ședință la sediul PSD și protest în afara lui. Ședința a fost convocată de președintele organizației județene, Felix Stroe. Protestatarii au fost persoane apropiate președintelui organizației municipale, Decebal Făgădău, nemulțumiți de modul cum sunt alcătuite listele pentru parlament.

O parte din protestatari au fost amendați pentru că nu respectau măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„În cursul acestei seri, polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un grup de persoane în fața sediului unei organizații politice.

La fața locului, polițiștii au identificat 20-30 de persoane, care își manifestau susținerea față de un membru al partidului respectiv.

3 persoane au fost sancționate contravențional, cu avertisment, pentru nerespectarea Legii nr. 55/2020.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Sursă foto: Constanta.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Contestatarii lui Felix Stroe, amendați de poliție

  1. ce mi-e fagadau ce mi-e stroe ! acelasi aluat Atita timp cit psd nu se deparaziteaza de asemenea indivizi sa nu se mai plinga ca sint perceputi ca urmasi ai pcr Ciolacu a dat tonul unei schimbari in partid dar sint mult prea multe loaze care trebuie zburate iar inlocuitori sint putini Daca ar fi sa-i dai afara pe toti patatii din partid atunci ramii fara membrii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine candidează din partea PSD la alegerile parlamentare

joi oct. 15 , 2020
Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a prezentat listele candidaților PSD Constanța pentru Senat și Camera Deputaților, la alegerile parlamentare, după o ședință a Biroului Permanent Județean. „A avut loc o ședință a Biroului Permanent Județean, care a avut ca preambul o întâlnire cu toți primarii social-democrați. În urma discuțiilor, s-au […]
Felix Stroe

V-ar putea interesa și: