Contestatarii lui Felix Stroe, amendați de poliție

Astăzi a fost ședință la sediul PSD și protest în afara lui. Ședința a fost convocată de președintele organizației județene, Felix Stroe. Protestatarii au fost persoane apropiate președintelui organizației municipale, Decebal Făgădău, nemulțumiți de modul cum sunt alcătuite listele pentru parlament.

O parte din protestatari au fost amendați pentru că nu respectau măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„În cursul acestei seri, polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un grup de persoane în fața sediului unei organizații politice.

La fața locului, polițiștii au identificat 20-30 de persoane, care își manifestau susținerea față de un membru al partidului respectiv.

3 persoane au fost sancționate contravențional, cu avertisment, pentru nerespectarea Legii nr. 55/2020.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Sursă foto: Constanta.ro

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Contestatarii lui Felix Stroe, amendați de poliție

  1. ce mi-e fagadau ce mi-e stroe ! acelasi aluat Atita timp cit psd nu se deparaziteaza de asemenea indivizi sa nu se mai plinga ca sint perceputi ca urmasi ai pcr Ciolacu a dat tonul unei schimbari in partid dar sint mult prea multe loaze care trebuie zburate iar inlocuitori sint putini Daca ar fi sa-i dai afara pe toti patatii din partid atunci ramii fara membrii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cine candidează din partea PSD la alegerile parlamentare

Thu Oct 15 , 2020
Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a prezentat listele candidaților PSD Constanța pentru Senat și Camera Deputaților, la alegerile parlamentare, după o ședință a Biroului Permanent Județean. „A avut loc o ședință a Biroului Permanent Județean, care a avut ca preambul o întâlnire cu toți primarii social-democrați. În urma discuțiilor, s-au […]
Felix Stroe