Contestatarii lui Felix Stroe, amendați de poliție

Astăzi a fost ședință la sediul PSD și protest în afara lui. Ședința a fost convocată de președintele organizației județene, Felix Stroe. Protestatarii au fost persoane apropiate președintelui organizației municipale, Decebal Făgădău, nemulțumiți de modul cum sunt alcătuite listele pentru parlament.

O parte din protestatari au fost amendați pentru că nu respectau măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„În cursul acestei seri, polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un grup de persoane în fața sediului unei organizații politice.

La fața locului, polițiștii au identificat 20-30 de persoane, care își manifestau susținerea față de un membru al partidului respectiv.

3 persoane au fost sancționate contravențional, cu avertisment, pentru nerespectarea Legii nr. 55/2020.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Sursă foto: Constanta.ro

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • ce mi-e fagadau ce mi-e stroe ! acelasi aluat Atita timp cit psd nu se deparaziteaza de asemenea indivizi sa nu se mai plinga ca sint perceputi ca urmasi ai pcr Ciolacu a dat tonul unei schimbari in partid dar sint mult prea multe loaze care trebuie zburate iar inlocuitori sint putini Daca ar fi sa-i dai afara pe toti patatii din partid atunci ramii fara membrii

Leave a Reply

Your email address will not be published.