Continuă modernizarea infrastructurii pietonale pe bulevardul 1 Mai Vechi VIDEO

Primăria Municipiului Constanța desfășoară constant lucrări edilitare care au rolul de a îmbunătăți condițiile de acces pietonal în cartierele orașului.

Echipele SC Confort Urban SRL continuă procesul de modernizare a zonei destinate circulației pietonilor pe bulevardul 1 Mai Vechi. Se acționează simultan pe două segmente ale bulevardului. Pe tronsonul delimitat de strada Pajurei și strada Bagdazar Nicolae, se montează borduri moderne pe partea dreaptă a drumului, după ce trotuarul de pe partea stângă a fost recondiționat cu asfalt.  

Bd 1 mai Constanta

În paralel, pe porțiunea cuprinsă între strada Bagdazar Nicolae și aleea Timonei, echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje pentru turnarea asfaltului.  

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii din zonă sunt rugați să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câte cazuri de coronavirus sunt în toate localitățile din județul Constanța

lun oct. 12 , 2020
În județul Constanța, în perioada 28 septembrie – 11 octombrie 2020, au fost înregistrate 970 de cazuri de coronavirus. Numărul de cazuri la mia de locuitori este de 1,27, la nivelul întregului județ, potrivit Direcției de Sănătate Publică. Mai jos puteți vedea incidența și numărul total de cazuri în toate […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: