Contrabandă cu chibrituri de aproape 1 milion lei în Portul Constanța Sud Agigea

Poliţiştii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au ridicat peste 3.100 de colete cu chibrituri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 950.000 de lei.

La data de 30 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din Pakistan, având ca destinatar o societate comercială din Voluntari.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 3163 de colete care conțin cutii de chibrituri, fiind susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală.

Bunurile, având o valoare de piață de aproximativ 950.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Valu lui Traian vă invită la Ziua Recoltei

lun sept. 30 , 2019
Toți vălurenii sunt invitați sâmbăta aceasta, 5 octombrie, pe stadionul din localitate să participe la Ziua Recoltei. Pe scena vor urca soliști ce interpretează muzica de toate genurile, de la DJ Rynno&Sylvia la Steliana Sima și Stelian Arău & Inacu Bacula. Deschiderea oficiala are loc la ora 13.00, iar închiderea […]

V-ar putea interesa și: