Contrabandă cu țesături. Valorau peste un milion de euro

Pe 4 august, poliţiştii de la transporturi maritime au descoperit 51.500 de metri liniari de țesătură din fibre sintetice, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 5.050.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din Pakistan, având ca destinatar o societate comercială din Ucraina.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 51.500 de metri liniari de țesătură din fibre sintetice, purtând însemne ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor respective.

Bunurile, estimate la aproximativ 5.050.000 de lei, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, conform Legii 84/1998.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primarul Chițac a demascat ipocrizia PSD. Liderul consilierilor social democrați a pierdut o bună ocazie să tacă VIDEO

Thu Aug 4 , 2022
Ședința de Consiliu Municipal Constanța a fost gazda unei dispute verbale între primarul Vergil Chițac și liderul consilierilor municipali PSD, Costin Răsăuțeanu. Totul a pornit de la un proiect prin care primarul le cerea consilierilor să voteze un proiect privind privind aprobarea achiziției serviciilor de asistență și reprezentare juridică în […]